Testarea e despre atenţia la detalii.
E pentru curioşi.

Un produs netestat poate însemna pagube financiare şi impact reputaţional negativ asupra companiilor sau, în cel mai rau caz, asupra vieţii persoanelor care îl folosesc.

Profesioniştii din domeniu verifică – fie manual, fie folosind instrumente automate –dacă produsele software aflate în faza de dezvoltare respectă cerinţele si standardele de calitate.

Astfel, testarea software identifica si raporteaza defectele din aplicatia software, inainte ca produsul sa fie disponibil pe piata.

Activitatea noastra in cifre

0

NE URMĂRESC

0

Cursuri active

0

ABSOLVENȚI

0

RECOMANDĂRI

Ce facem pentru tine

Oferim knowledge transfer în Software Testing. Te învăţăm teoria, practica şi cum se lucrează în echipă.
Scopul? Să îţi dezvolți abilităţile necesare pentru a contribui la livrarea unui produs software de primă clasă.

Cursurile noastre sunt livrate în două variante: în timpul săptămânii şi în weekend.

Cursuri

Oferim licențiere și sprinjin în implimentare pentru cele mai cunoscute tool-uri folosite în testarea software - JIRA, SOAP UI, Confluence, Bitbucket.

Workshopuri

La fel ca esențele tari păstrate în sticluțe mici, sunt anumite subiecte din testare care se asimilează corect doar dacă sunt livrate în mod concentrat.

Coaching

Pentru că viaţa bate filmul, îți oferim ședinţe 1:1 despre ce te chinuie în testarea software. Cazuri concrete pe care le întâmpini, în viața de zi cu zi.

Analist Testare Software

Acreditarea Analist Testare Software înființată de Academia Testării este cea mai noua recunoaștere oficială a competențelor în domeniul testarii software din Romania. Indiferent daca esti incepator sau ai experienta, aceasta acreditare iti poate deschide portile unei cariere de succes in domeniul IT.

Consultanță

Ajutăm companiile să iși evalueze și îmbunatățească procesele de testare. Propunem fiecărui client un proces simplu și transparent menit să il ajute să ințeleagă mai bine și să dezvolte procesele de testare.

Cursuri custom pentru companii

Oferim servicii personalizate de training, adaptate nevoilor specifice ale fiecărei companii. De la cursuri de inițiere în testarea software, până la traininguri avansate pentru seniori și lideri de echipă, suntem dedicați să furnizăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri.

Programă cursuri

Ce spun absolvenții

Ce facem pentru companii

Creşte-ţi echipa, motivează, evoluează.

Ce au în comun companiile de software development multinaţionale, naţionale sau afacerile mici de tip start-up? Succesul afacerii lor e direct proporţional cu calitatea procesului de testare a produselor software pe care le dezvolta.

DACĂ VĂ DOARE CEVA, DAR NU ŞTIŢI EXACT CE…   …vă propunem soluții complete și integrate de testare software care să maximizeze investiția şi să reducă riscurile tehnice.

Partenerii noştri