Advanced Software Testing

De la execuție la strategie de testare nu e decât un curs. Acesta.

Cu o abordare practică, bogată în exerciții, cursul de Advanced Software Testing vă învață cum să definiți și să îndepliniți sarcinile necesare pentru a pune în aplicare o strategie de testare.

Vei învăța cum să testezi mai bine și eficient aplicații web și cum să lucrezi cu Linux și SQL pentru a testa complet aplicații complexe. Îți vom arăta exemple de bune practici în pregătirea testelor și tehnici avansate de Test Design.

Detalii curs

Cui se adresează

Materia este scrisă pentru Tester-ul sau Analistul care dorește să aprofundeze metode progresiste de investigare a defectelor software pentru a dezvolta abilități avansate în analiza, proiectarea și execuția testelor.

Ce trebuie să știi

Este recomandat să ai minim un an de experiență în Testare Software sau să fi absolvit cursul de Inițiere în Software Testing.

Ce vei învăţa

Să lucrezi cu JIRA, Postman, N++, Putty, SQL IDE, Intellij, Chrome | Să testezi aplicații web, folosindu-te de: HTML, CSS, XPATH, XML, JSON, Linux și SQL | Concepte avansate de testare - extended boundary analysis, pair-wise și decision table.

Cost
Taxa de înscriere este de 2500 Lei

Taxa de înscriere este 2500 de Lei | Poţi plăti eşalonat, în două sau trei rate | Beneficiază de politica noastră de reduceri | Vezi ofertele mai jos.

Structură Curs

Cursul de Advanced Software testing este gandit pentru a ajuta fiecare QA Engineer sa isi imbunatateasca abilitatile avute in testarea manuala. El este adresat persoanelor ce au experienta si isi doresc sa progreseze in cariera, prin cresterea competentelor tehnice cat si analitice.

Obiectivul cursului este să ofere participantilor cunostintele necesare pentru a putea livra o testare eficienta si de calitate, in cadrul proiectelor. Cursul este gandit ca o punte spre Initiere in Testarea Automata, insa permite studentilor si o specializare intensiva in zona testarii manuale.

Programă Curs

  1. Introducere
  2. Testarea Web și de Rețea
  3. Practică și Aprofundare
  4. Testarea Linux și SQL
  5. Practică și Aprofundare
  6. Practici Avansate de Testare
  7. Practică și Aprofundare
  8. Evaluarea Competențelor

 

Descarcă programa în format PDF

Înscriere