Advanced Software Testing

De la execuție la strategie de testare nu e decât un curs. Acesta.

Cu o abordare practică, bogată în exerciții, cursul de Advanced Software Testing vă învață cum să definiți și să îndepliniți sarcinile necesare pentru a pune în aplicare o strategie de testare.

Vei învăța cum să testezi mai bine și eficient aplicații web și cum să lucrezi cu Linux și SQL pentru a testa complet aplicații complexe. Îți vom arăta exemple de bune practici în pregătirea testelor și tehnici avansate de Test Design.

 

Detalii curs

Cui se adresează

Materia este scrisă pentru Tester-ul sau Analistul care dorește să aprofundeze metode progresiste de investigare a defectelor software pentru a dezvolta abilități avansate în analiza, proiectarea și execuția testelor.

 
Ce trebuie să știi

Este recomandat să ai minim un an de experiență în Testare Software sau să fi absolvit cursul de Inițiere în Software Testing

 
Ce vei învăţa

Să lucrezi cu JIRA, Postman, N++, Putty, SQL IDE, Intellij, Chrome | Să testezi aplicații web, folosindu-te de: HTML, CSS, XPATH, XML, JSON, Linux și SQL | Concepte avansate de testare - extended boundary analysis, pair-wise și decision table

 
Cost
Taxa de înscriere este de 2500 Lei

Taxa de înscriere este 2500 de Lei | Poţi plăti eşalonat, în două sau trei rate | Beneficiază de politica noastră de reduceri | Vezi ofertele mai jos.

 

Structură Curs

Cursul de Advanced Software testing este gandit pentru a ajuta fiecate QA Engineersa isi creasca competentele avute in testarea manuala. El este adresat persoanelor ce au experienta in acest domeniu dar isi dorescsa progreseze in cariera, prin cresterea competentelor avute, atat tehnice cat si analitice.

Fie ca abia ai inceput o cariera in testare sau profesezi de ceva timp, cursul Advanced Software testing este gandit sa iti consolideze cunostintele avute in testare software dar si sa cimenteze cunostinte noi, necesare pentru a avansa in senioritate.

Obiectivul cursului este să ofere participantilor cunostintele necesare pentru a putea livra o testare eficienta si de calitate, in cadrul proiectelor. Cursul este gandit ca o punte spre Initiere in Testarea Automata, insa permite studentilor si o specializare intensiva in zona testarii manuale.

 

Reduceri

Early Bird

10% discount dacă te înscrii cu cel mult o lună înainte de începerea cursului. | Reducerea se aplică la achitarea integrală a taxei de înscriere.

 
Loyalty

10% discount pentru foşti absolvenţi Academia Testării. | Reducerile Loyalty & Early Bird se pot cumula.

 
Friends will be friends

10% discount daca înscrii un grup de 3 sau mai multe persoane. | Reducerile Early Bird şi Loyalty nu se cumulează cu aceasta.

 
Company discount

10% discount pentru companiile care înscriu un grup de 3 sau 4 persoane. | Pentru grupuri mai mari de 5, scrie-ne la contact@academiatestarii.ro.

 

Programă Curs

  1. Introducere
  2. Testarea Web și de Rețea
  3. Practică și Aprofundare
  4. Testarea Linux și SQL
  5. Practică și Aprofundare
  6. Practici Avansate de Testare
  7. Practică și Aprofundare
  8. Evaluarea Competențelor
 
Descarcă programa în format PDF

Înscriere