Suntem la TechTalks Bucharest cu două subiecte. Vino pe 6 Aprilie

Scena de Quality Assurance din cadrul TechTalks se axează pe identificarea modului de prevenire a defectelor software și evitarea problemelor legate de livrare către clienți. Conferința are loc pe 6 Aprilie, la Sala Palatului, de la 14:30.

Academia Testării va fi prezentă cu două prezentări

  1. The future of testing, susţinută de Florin Manolescu
    Noile tehnologii schimbă dramatic modul în care lucrăm. În timpul acestei discuții, vom analiza tehnologiile care ar putea forma viitorul și vom încerca să anticipăm cum va fi impactată testarea.
  2. Agile Testing. Agile Mindset, susţinută de George Stan
    Fiecare proiect Agile este unic și trebuie să utilizăm o abordare de testare specifică mediului nostru. Testarea joacă un rol crucial în întregul proces, iar scopul prezentării este de a identifica motivele pentru care Agile a fost creat în primul rând și care sunt principalele sale beneficii.
TechTalks Bucharest Academia Testarii TechTalks Bucharest Academia Testarii TechTalks Bucharest Academia Testarii

 

 

Ne vedem pe 6 Aprilie? Noi vom fi în sala C, la etajul al doilea.  Ce trebuie să știi înainte de a te înscrie:

  • Intrarea este gratuită, dar există un număr limitat de 70 de participanți
  • Numai candidații care îndeplinesc cerințele companiei vor primi o confirmare prin e-mail

Mai multe despre TechTalks

TechTalks este organizat de Hipo.ro şi are loc pe 5-6 Aprilie, în aceeaşi perioadă ca Angajatori de TOP 2019 – cel mai mare târg de cariere din România. Cei 20 de speakeri internaționali și naționali vor dezbate subiecte precum limbaje de programare, metodologii de lucru sau noi concepte din tehnologie.
Accesul se face pe bază de preînscriere pe Hipo.ro pentru fiecare workshop în parte. Înscrie-te!

Mai multe despre Angajatori de Top

Cei 130 angajatori înregistrați ți-au pregătit peste 6000 de joburi – pentru profesioniști, mid-level sau studenți în căutare de internship.
Le recomandăm absolvenților noștri de Inițiere în Software Testing și Inițiere în Test Automation: Rest API și UI să participe. Interacțiunea directă cu angajatorii vă oferă posibilitatea să cunoașteți mai bine piața și să vă maximizați șansele de angajare în domeniu. Înscrie-te!

 

 

 
Distribuie acest articol:

Taguri: Evenimente

Comentarii

Lasă un comentariu