Radu este Software Tester

Radu este Software Tester

Mi-au dat un test, m-au chemat la interviu şi, în 3 zile, m-au anunţat că încep din 2 Octombrie, …

… spuse Radu după ce ne-am hâhâit 1 minut la telefon.

Am stat de vorbă cu el acum câteva zile. Încă îşi încheia socotelile la fostul loc de muncă, pe care îl lasă în spate ca să îşi demonstreze că, dacă eşti suficient de curajos şi determinat, reuşeşti. El a reuşit să se angajeze, noi am reuşit să dăm de el şi să îl felicităm.

Reţeta e simplă şi îl lăsăm pe el să o spună:

“Am aplicat, prin recomandare, la o lună de la terminarea cursului. Îmi trecusem în CV faptul că am absolvit cursul “Modul I: Iniţiere în Software Testing”, având ca experienţă anterioară doar anii lucraţi în bancă.”

De-acum, Radu face Software Testing şi e plătit pentru asta. “Am identificat 40 de bug-uri la test şi le-am raportat folosind procesul şi formatul învăţate la curs. Interviul a fost cu Managing Directorul şi QA Managerul, care au fost impresionaţi de cum am structurat şi organizat bug-urile.”

Nouă nu ne ramâne decât să spunem BRAVO! Suntem mândri şi bucuroşi să ştim că unul dintre primii noştri cursanţi a reuşit să materializeze ceea ce a învăţat la curs.

La ce m-a ajutat cursul?! Să iau interviul.

N-o spunem noi, o spune Radu. Şi nu-l crede pe cuvânt, vezi oferta noastră de cursuri şi hotărăşte pentru tine dacă vrei să ni te alături.

Distribuie acest articol:

Taguri: testimoniale

Comentarii

Lasă un comentariu