Ce ar face George diferit?

Ce ar face George diferit?

Programul Wizegen a fost inceput impreuna cu Scoala de Valori pentru a sustine tineri in situatii fragile sa devina Analisti Testare Software. 

De curand am avut o intalnire cu studentii inscrisi in program in formatul Human Library, prin care ei au avut ocazia sa ne puna intrebari din experienta profesionala. George Stan si Florin Manolescu, fondatorii Academiei Testarii, s-au gandit cu drag la momentele decisive din cariera lor si la alegerile facute in etape diferite ale vietii. 

George a primit o intrebare care i-a placut mult  -  "Cu lucrurile pe care le stii acum si experienta pe care o ai, daca te-ai intoarce in timp la varsta noastra, ce ai face diferit?" - si la care a raspuns cu naturalete si un pic de nostalgie. 

GS: "In primul rand, eu la varsta voastra nu stiam ce se intampla cand voi termina facultatea. Nu stiam ce job-uri sunt disponibile, ce presupun ca si cunostinte sau day-by-day activities.
As face tot posibilul sa-mi dau seama ce job-uri exista. As intreba din persoana in persoana (familie, profesori, prieteni...) cum as putea ajunge sa aflu detalii concrete de la cineva care are un job in domeniul de care sunt interesat, poate imi si arata..
In felul acesta mi-as face o idee mai buna despre ce as putea lucra dupa ce termin facultatea si pe ce subiecte sa ma axez in timpul facultatii.
Al doilea lucru pe care l-as face, as invata mai mult :) Sau as investi in mine mai mult. Pana la 27-30 de ani, majoritatea banilor pe care i-as castiga, i-as investi in mine, fara grija de a face economii sau rate pentru o casa, sau alte lucruri costisitoare.
In al treilea rand, mi-as aminti sa fiu optimist si sa ma bucur de fiecare zi, fie ca presupun sa urc un deal sau sa il cobor :)"

Distribuie acest articol:

Taguri: IT jobs, QA tester, analist testare software, software testing, tester jobs, wizegen

Comentarii

  • Replicas Nike Dunks:
    5 decembrie 2022
    Style these upcoming Nike Dunk Replica with any clothing you have. You sure will turn all the heads looking at you, no matter what outfit you style them with!
Lasă un comentariu