3 motive să îţi începi cariera în Software Testing

3 motive să îţi începi cariera în Software Testing

Industria IT este una dintre cele mai provocatoare şi performante industrii de astăzi, care cuprinde şi nu se rezumă la Web Development, Software Testing, sau Web Design.

În România, valoarea salariului mediu pentru joburile în IT este de cca. 5.200 de lei pe lună, de 2,5 ori mai mari decât media pieţei.

Am decis să evidențiem 3 motive pentru care industria IT este “the place to be”, în special pentru studenți, absolvenți recenți sau persoane care doresc să-și lanseze cariera într-un domeniu nou.

La final, decide pentru tine daca vrei sa faci şi tu primul pas spre un job în industria IT. E verde la înscrierile pentru cursul de Iniţiere în Software Testing.

Cerere mare, salariu mare
Din moment ce tehnologia este parte integrantă a succesului multor domenii diferite, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că profesioniștii din domeniu sunt mereu în căutare.
În România cu precădere, mai contează și faptul că piața are mai multe joburi decât candidați.

Varietate
Activitatea unui profesionist în domeniul tehnologiei poate fi incredibil de vastă – există foarte puține lucruri pe care nu le puteți face. În timp ce tehnologia este o industrie în sine, se suprapune cu aproape orice altă industrie. Profesioniștii IT lucrează în medicină, agricultură, transport, energie, divertisment și chiar in domenii precum dreptul, banca și serviciile financiare.

Locul cercetării, dezvoltării și inovării
Poate că cel mai important motiv este munca în sine. Dacă tinzi înspre zona de dezvoltare și inovare, este posibil să nu existe o industrie mai bună.
În plus, nu te plictiseşti niciodată.

Reference: www.talentegg.ca; www.playtech.ro

Distribuie acest articol:

Taguri: cariera

Comentarii

 • Dan:
  28 ianuarie 2020
  test comentariu
 • Florin:
  7 mai 2021
  fafrtssf
 • Florin:
  7 mai 2021
  fafrtssf
Lasă un comentariu